Om at være Trop i 1. Silkeborg

Om at være Trop i 1. Silkeborg

Er du mellem 12-16 år, så er du tropsspejder.

Tropsspejdere laver aktiviteter, der kræver mere af dem end tidligere. Her dyrker spejderne kammeratskabet og de sjove og udfordrende aktiviteter. Samtidig får de mere og mere ansvar for sig selv og hinanden.

Aktiviteterne hos tropsspejdere er f.eks. teltlejre, vandreture med oppakning, orienteringsløb, projekter der skal bygges og kanoture. Det er typiske spejderaktiviteter, hvor tropsspejderne bruger deres grundlæggende spejderfærdigheder i praksis.

I troppen står spejderne selv for en del deres møder sammen med en jævnaldrende patruljeleder. Spejderne træffer selv de fleste beslutninger, om hvad de vil, og hvordan møder og aktiviteter skal foregå, i tæt samarbejde med de voksne ledere i troppen.

 

Som tropsspejder kan man tage på kurser og få nogle redskaber til, hvordan man leder en patrulje. Det betyder at rigtig mange starter deres lederuddannelse her. I troppen lærer man en masse om sig selv og hinanden, og man får nye muligheder for at mødes med spejdere fra andre steder i landet.

 

 

Fede oplevelser som vinterbadning, 100 km gå tur, overlevelsesture, klatring er nogel af de ting du og dine spejderkammerater kan komme til at opleve.

 

Pt arbejder vi med et nyt koncept, hvor vi mødes én søndag gang om måneden, sammen med alle de i vores spejder gruppe der er over 12 år (derfor også sjove ledere) Vi vil denne søndag, lave større og federe ting. Bål og hygge er selvfølgelig også på programmet hver gang.

 

.